2018-08-12 15:24

2018-08-12 15:24

Klar förlust borta för Örnen

ÅRJÄNG

Örnen mötte Årjäng på bortaplan i lördags och det blev en händelserik match som hemmalaget Årjäng vann med 3–0.

Årjäng var laget som hade mest bollinnehav och flest chanser i matchen och fick också utdelning på sitt spel.

Hemmalaget kunde göra 1–0 redan efter 17 spelade minuter med ett bra avslut på halvvolley rätt upp i nättaket. Bara två minuter senare kunde Årjäng också göra 2–0, och i 33:e fick hemmalaget en straff som de förvaltade väl.

I andra halvleken spelade Örnen ett bättre spel och hade lite mer kvalitet i sina passningar. Trots det åkte de på ännu en straff. En straff som målvakten Christian Segolsson kunde rädda.

– Straffen är solklar så den är inget att diskutera men Christian gör en bra räddning. Det var viktigt att vi kunde spela 0-0 i andra halvleken, konstaterar Örnentränaren Carl Jaller som vill berömma Simon Davidsson som spelade mittback för första gången och gjorde det bra. Även Marcus Lundgren får beröm.

Örnen mötte Årjäng på bortaplan i lördags och det blev en händelserik match som hemmalaget Årjäng vann med 3–0.

Årjäng var laget som hade mest bollinnehav och flest chanser i matchen och fick också utdelning på sitt spel.

Hemmalaget kunde göra 1–0 redan efter 17 spelade minuter med ett bra avslut på halvvolley rätt upp i nättaket. Bara två minuter senare kunde Årjäng också göra 2–0, och i 33:e fick hemmalaget en straff som de förvaltade väl.

I andra halvleken spelade Örnen ett bättre spel och hade lite mer kvalitet i sina passningar. Trots det åkte de på ännu en straff. En straff som målvakten Christian Segolsson kunde rädda.

– Straffen är solklar så den är inget att diskutera men Christian gör en bra räddning. Det var viktigt att vi kunde spela 0-0 i andra halvleken, konstaterar Örnentränaren Carl Jaller som vill berömma Simon Davidsson som spelade mittback för första gången och gjorde det bra. Även Marcus Lundgren får beröm.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.