2018-07-12 18:26

2018-07-12 18:27

Nytt datum för Rally Edane

RALLY

Årets upplaga av Rally Edane, som ingår i Sverigeserien/Sommarserien VOC Mekonomen Rally, skulle egentligen ha körts förra lördagen, men fick ställas in på grund av brandrisken som har uppstått i och med den extrema torkan som råder.

Nu är dock ett nytt datum satt för tävlingen. Den 22 september ska rallyt genomföras, och som vanligt kommer start och mål samt serviceplats vara på Skutboudden i Brunskog utanför Arvika. På måndag öppnar anmälan.

Nu är dock ett nytt datum satt för tävlingen. Den 22 september ska rallyt genomföras, och som vanligt kommer start och mål samt serviceplats vara på Skutboudden i Brunskog utanför Arvika. På måndag öppnar anmälan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.