2018-05-20 18:47

2018-05-20 18:47

Jacob och Tre Kronor i final

KÖPENHAMN

Efter kvartsfinalrysaren mot Lettland var Jacob de la Rose och Tre Kronor klara för VM-semifinal mot USA.

En blågul kross med 6-0 där Jacob de la Rose sattes in i inledningen, mellan Nashville-duon Arvidsson/Forsberg. Det visade sig vara ett succédrag då Jacob störde målvakten och kedjekamraterna kunde ordna 1-0. Tre Kronor var därmed klara för VM-finalen mot Schweiz under söndagskvällen. Matchen var klar efter AN:s pressläggning.

En blågul kross med 6-0 där Jacob de la Rose sattes in i inledningen, mellan Nashville-duon Arvidsson/Forsberg. Det visade sig vara ett succédrag då Jacob störde målvakten och kedjekamraterna kunde ordna 1-0. Tre Kronor var därmed klara för VM-finalen mot Schweiz under söndagskvällen. Matchen var klar efter AN:s pressläggning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.