2018-02-04 14:12

2018-02-04 14:12

Solberg slog ut Kristoffersson

RIYADH

Petter Solberg blev tvåa i den individuella tävlingen i Race of Champions efter en finalförlust mot F1-legendaren David Coulthard i Saudiarabien.

Johan Kristoffersson kämpade länge om segern men kunde inte besegra teamkamraten Solberg i semin.

Det började lovande för Kristoffersson i grupp C när han obehindrat besegrade Lando Norris. Därefter besegrade han DTM-mästaren René Rast. I tredje heatet ställdes han mot Joel Eriksson som var vassare men Kristofferssons poäng räckte till kvartsfinal.

Johan Kristoffersson kämpade länge om segern men kunde inte besegra teamkamraten Solberg i semin.

Det började lovande för Kristoffersson i grupp C när han obehindrat besegrade Lando Norris. Därefter besegrade han DTM-mästaren René Rast. I tredje heatet ställdes han mot Joel Eriksson som var vassare men Kristofferssons poäng räckte till kvartsfinal.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.