2017-11-19 19:17

2017-11-19 19:31

Johan vann Gymkhana Grid

JOHANNESBURG

Johan Kristoffersson har slagit rekord efter rekord i rallycross-VM under året och vad passade väl då bättre än att fortsätta i vinnande stil i Gymkhana Grid.

Johan gjorde debut i showtävlingen, som i år avgjordes i Sydafrika, och imponerade stort i den fyrhjulsdrivna klassen.

I semifinalen slog han ut Andreas Bakkerud och i finalen ställdes han sedan mot teamchefen Petter Solberg.

– Jag såg hur han flög fram, så jag trodde inte att jag skulle kunna vara så nära, men i en final finns det alltid något lite extra. Jag fick till ett väldigt rent race. Jag är jättenöjd, konstaterade Johan i livesändningen.

Johan vann båda finalracen mot Solberg, som tog andraplatsen och därmed säkrade en dubbel för PSRX Volkswagen Team Sweden.

Johan gjorde debut i showtävlingen, som i år avgjordes i Sydafrika, och imponerade stort i den fyrhjulsdrivna klassen.

I semifinalen slog han ut Andreas Bakkerud och i finalen ställdes han sedan mot teamchefen Petter Solberg.

– Jag såg hur han flög fram, så jag trodde inte att jag skulle kunna vara så nära, men i en final finns det alltid något lite extra. Jag fick till ett väldigt rent race. Jag är jättenöjd, konstaterade Johan i livesändningen.

Johan vann båda finalracen mot Solberg, som tog andraplatsen och därmed säkrade en dubbel för PSRX Volkswagen Team Sweden.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.