2017-10-11 06:00

2017-10-11 06:00

Ny seger för Emil och Kim

ÖREBRO: Rally

MK Team Westoms Emil Andersson och Kim Rauséus har dominerat stort i B-klassen i VOC Mekonomen Rallys Sverigeserie under året, och säkrade totalsegern redan i den näst sista deltävlingen.

I den sista deltävlingen för året, Rikspokalen som kördes utanför Örebro i lördags, fortsatte de på den inslagna vägen och körde hem ännu en klasseger. Samma lycka på Närkevägarna hade inte Team Treskes Kim Mastad och hans co-driver, Kenneth Kristiansen från SMK Eda, i C-klassen. De tvingades bryta på den sista sträckan och fick därmed nöja sig med en andraplats i sammandraget i den klassen.

I den sista deltävlingen för året, Rikspokalen som kördes utanför Örebro i lördags, fortsatte de på den inslagna vägen och körde hem ännu en klasseger. Samma lycka på Närkevägarna hade inte Team Treskes Kim Mastad och hans co-driver, Kenneth Kristiansen från SMK Eda, i C-klassen. De tvingades bryta på den sista sträckan och fick därmed nöja sig med en andraplats i sammandraget i den klassen.