2017-07-26 06:00

2017-07-26 06:00

Oliver tvåa i Lettland

ARVIKA

Gunnarskogskillen Oliver Solberg körde bra i Rally Latvia under helgen, där han placerade sig som tvåa i R2-klassen och också placerade sig som bäste junior.

15-åringens framfart har också rönt visst intresse borta i Nordamerika, då 15-åringen från Mitandersfors fått en inbjudan av ett kanadensiskt team om att få tävla i en nationell rallycrossklass i anslutning till VM-deltävlingen i Kanada.

-Det är en dröm att få köra där. Jag får se hur långt jag kan nå, säger Oliver, i en intervju i NRK.

15-åringens framfart har också rönt visst intresse borta i Nordamerika, då 15-åringen från Mitandersfors fått en inbjudan av ett kanadensiskt team om att få tävla i en nationell rallycrossklass i anslutning till VM-deltävlingen i Kanada.

-Det är en dröm att få köra där. Jag får se hur långt jag kan nå, säger Oliver, i en intervju i NRK.