2016-10-16 19:58

2016-10-16 19:58

Värmskog ramlar ner till sexan

VÄSTRA ÄMTERVIK: Fotboll

Värmskog förlorade lördagens kvalmatch mot Ämterviks FF. I och med förlusten ramlar laget ner till division VI.

Det var en match som Värmskog borde ha vunnit, menar tränare Conny Carlsson, men Värmskog förlorade lördagens möte mot Ämterviks FF med 1-0 på bortaplan.

– Jag tycker att vi är ett bättre lag än dem men ibland hjälper ju inte det. Den här gången spelade vi lite med nerverna utanpå kläderna och jag tror att det är det som gör att vi inte vågar ta tag i matchen. Det blev inte ens farligt när vi försökte göra någonting, säger Conny Carlsson.

Nu faller Värmskog alltså ner till division VI.

– En känner sig lite tom just nu, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Men det är väl bara att ta nya tag och dra igång med vinterträningen, men det blir inte riktigt än för jag tror att vi allihop behöver en paus först, säger Conny Carlsson.

Han säger att målet är att komma tillbaka till division V.

– Vi hör hemma där vi också men det finns bara en väg att ta sig dit och det är att göra så bra ifrån sig i sexan som möjligt.

Det var en match som Värmskog borde ha vunnit, menar tränare Conny Carlsson, men Värmskog förlorade lördagens möte mot Ämterviks FF med 1-0 på bortaplan.

– Jag tycker att vi är ett bättre lag än dem men ibland hjälper ju inte det. Den här gången spelade vi lite med nerverna utanpå kläderna och jag tror att det är det som gör att vi inte vågar ta tag i matchen. Det blev inte ens farligt när vi försökte göra någonting, säger Conny Carlsson.

Nu faller Värmskog alltså ner till division VI.

– En känner sig lite tom just nu, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Men det är väl bara att ta nya tag och dra igång med vinterträningen, men det blir inte riktigt än för jag tror att vi allihop behöver en paus först, säger Conny Carlsson.

Han säger att målet är att komma tillbaka till division V.

– Vi hör hemma där vi också men det finns bara en väg att ta sig dit och det är att göra så bra ifrån sig i sexan som möjligt.

  • Lisa Harkman