2016-10-11 17:25

2016-10-11 17:25

Brandhammar medi Färjestads SHL-trupp

KARLSTAD: Ishockey

Anton Brandhammar har funnits med i Färjestads trupp i de två senaste SHL-omgångarna.
Någon speltid i SHL har det dock inte blivit än för Edasonen, som tidigare i höst fick göra A-lagsdebut för Färjestad i Champions Hockey League.

När Färjestad i torsdags gästades av HV 71, i den femte SHL-omgången, fanns den 19-årige Edasonen Anton Brandhammar med i Karlstadslagets matchtrupp.

Någon speltid i matchen, som HV 71 vann med 4-1, fick dock inte Anton, som från sin plats i båset bland annat fick se Marcus ”Lilliz” Nilsson förlänga sin ”poängsvit” till fem raka matcher då han var med i förarbetet till Färjestads 1-0-mål, inprickat av Tim Stapleton.

Anton fanns med i truppen även i lördags, när Färjestad slog tillbaka gästande Frölunda med 2-1 efter förlängning. Inte heller denna gång fick Anton någon speltid, och någon poäng fick han inte heller se Färjestads andra Edason göra denna afton, då ”Lilliz” för första gången fick lämna isen poänglös i SHL-sammanhang i Färjestadströjan.

Med sina fem poäng, ett mål och fyra assists, ligger ”Lilliz” på andra plats i Färjestads interna poängliga, bakom Per Åslund, som svarat för två mål och tre assists under säsongsinledningen.

När Färjestad i torsdags gästades av HV 71, i den femte SHL-omgången, fanns den 19-årige Edasonen Anton Brandhammar med i Karlstadslagets matchtrupp.

Någon speltid i matchen, som HV 71 vann med 4-1, fick dock inte Anton, som från sin plats i båset bland annat fick se Marcus ”Lilliz” Nilsson förlänga sin ”poängsvit” till fem raka matcher då han var med i förarbetet till Färjestads 1-0-mål, inprickat av Tim Stapleton.

Anton fanns med i truppen även i lördags, när Färjestad slog tillbaka gästande Frölunda med 2-1 efter förlängning. Inte heller denna gång fick Anton någon speltid, och någon poäng fick han inte heller se Färjestads andra Edason göra denna afton, då ”Lilliz” för första gången fick lämna isen poänglös i SHL-sammanhang i Färjestadströjan.

Med sina fem poäng, ett mål och fyra assists, ligger ”Lilliz” på andra plats i Färjestads interna poängliga, bakom Per Åslund, som svarat för två mål och tre assists under säsongsinledningen.