2016-09-26 06:00

2016-09-26 06:00

Mangskog nollade i sista

MANGSKOG: Fotboll

Mangskog avslutade sin sejour i division V för den här gången med förlust mot Velen med hela 0-6.

– Det här var en typisk sista match där inget utav lagen hade någonting att spela för, kunde Mangskogs tränare Anders Johansson konstatera.

– Det rann iväg och målen föll i en strid ström under matchen, vi var inte med överhuvudtaget. Det här var en match vi bara spelade av och man kan konstatera att bortalaget var mer alerta än oss. Dock så är jag nöjd med vår mittback Patrik Johansson som gjorde en riktigt fin sista match för säsongen, trots sex mål i baken, fortsatte Anders.

Mangskog får nu ta nya tag i division VI nästa säsong och förhoppningsvis får man behålla de flesta ur spelartruppen.

– Trots att vi bara tagit en poäng under säsongen så har vi hållit humöret uppe. Vi har försökt att spela fotboll och inte bara försvara oss och förhoppningsvis kan vi ta med det till en lägre division med lägre tempo och nå framgång med vårt spel, avslutade Anders.

– Det här var en typisk sista match där inget utav lagen hade någonting att spela för, kunde Mangskogs tränare Anders Johansson konstatera.

– Det rann iväg och målen föll i en strid ström under matchen, vi var inte med överhuvudtaget. Det här var en match vi bara spelade av och man kan konstatera att bortalaget var mer alerta än oss. Dock så är jag nöjd med vår mittback Patrik Johansson som gjorde en riktigt fin sista match för säsongen, trots sex mål i baken, fortsatte Anders.

Mangskog får nu ta nya tag i division VI nästa säsong och förhoppningsvis får man behålla de flesta ur spelartruppen.

– Trots att vi bara tagit en poäng under säsongen så har vi hållit humöret uppe. Vi har försökt att spela fotboll och inte bara försvara oss och förhoppningsvis kan vi ta med det till en lägre division med lägre tempo och nå framgång med vårt spel, avslutade Anders.