2016-09-26 06:00

2016-09-26 06:00

Jössefors avslutade storartat

JÖSSEFORS: Fotboll

Jössefors avslutade säsongen i stor stil med att slå tillbaka gästande Viking med 5-2.

Hemmalaget, som behövde en seger för att slippa kval, öppnade matchen strålande och hade ledningen med 2-0 redan efter en kvart.

– Första halvlek var riktigt bra av oss, vi kände inför matchen att vi var tvungna att gå för en seger. Vi öppnar också så som vi tänkt oss och pressar ner bortalaget på egen planhalva och kunde haft ledningen med 6-0, sa spelande tränaren Tofiq Salehi.

Jössefors ökade till 3-0 innan halvtidsvilan och i början av andra kom även 4-0 målet.

– I andra halvlek går vi ner i tempo, vi hörde ju resultaten från de andra matcherna samt att vi har ledningen med 4-0, så det är helt naturligt, men det är aldrig någon fara. Vi gör en riktigt stark avslutning på säsongen och plockar tio av tolv möjliga poäng, avslutade en nöjd Tofiq.

Hemmalagets Andreas Johansson lyckades med ett hattrick, övriga målskyttar var Christian Olsson och Jaime Ortiz Parra.

Hemmalaget, som behövde en seger för att slippa kval, öppnade matchen strålande och hade ledningen med 2-0 redan efter en kvart.

– Första halvlek var riktigt bra av oss, vi kände inför matchen att vi var tvungna att gå för en seger. Vi öppnar också så som vi tänkt oss och pressar ner bortalaget på egen planhalva och kunde haft ledningen med 6-0, sa spelande tränaren Tofiq Salehi.

Jössefors ökade till 3-0 innan halvtidsvilan och i början av andra kom även 4-0 målet.

– I andra halvlek går vi ner i tempo, vi hörde ju resultaten från de andra matcherna samt att vi har ledningen med 4-0, så det är helt naturligt, men det är aldrig någon fara. Vi gör en riktigt stark avslutning på säsongen och plockar tio av tolv möjliga poäng, avslutade en nöjd Tofiq.

Hemmalagets Andreas Johansson lyckades med ett hattrick, övriga målskyttar var Christian Olsson och Jaime Ortiz Parra.