2016-09-25 20:17

2016-09-25 20:17

Värmskog förlorade stort

VÄRMSKOG: Fotboll

Värmskog räckte inte till mot topplaget Svanskog och förlorade söndagens match med hela 1-7.

Värmskog som inför dagens match hade chans att gå förbi både Sörby och Jössefors, närmast i tabellen, vid minst en poäng och slippa kval för att klara sig kvar i division V, öppnade matchen lovande och spelade bra fotboll.

– Vi spelade riktigt bra i första halvleken och borde haft ledningen med 2-0, men i stället gjorde Svanskog mål på sina enda målchanser och gick till halvtidsvila med en 2-1. De har några riktigt bra spelare och hade även flytet som vi inte hade, konstaterade Värmskogs tränare Conny Carlsson.

I början av andra halvlek kunde Svanskog öka på med sitt tredje mål.

– När Svanskog går upp i en tvåmålsledning så får vi börja chansa och det göra att vi blottar oss bakåt, när sedan bortalaget gör sitt fjärde mål går luften ur oss litegrann och det rinner iväg på slutet, sa Conny.

Värmskogs mål gjordes av Daniel Höglander Emilsson.

Värmskog som inför dagens match hade chans att gå förbi både Sörby och Jössefors, närmast i tabellen, vid minst en poäng och slippa kval för att klara sig kvar i division V, öppnade matchen lovande och spelade bra fotboll.

– Vi spelade riktigt bra i första halvleken och borde haft ledningen med 2-0, men i stället gjorde Svanskog mål på sina enda målchanser och gick till halvtidsvila med en 2-1. De har några riktigt bra spelare och hade även flytet som vi inte hade, konstaterade Värmskogs tränare Conny Carlsson.

I början av andra halvlek kunde Svanskog öka på med sitt tredje mål.

– När Svanskog går upp i en tvåmålsledning så får vi börja chansa och det göra att vi blottar oss bakåt, när sedan bortalaget gör sitt fjärde mål går luften ur oss litegrann och det rinner iväg på slutet, sa Conny.

Värmskogs mål gjordes av Daniel Höglander Emilsson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.