2016-09-09 06:00

2016-09-09 06:00

Seedningslopp över en mil

ARVIKA

I morgon genomförs ett seedningslopp inför Göteborgsvarvet i Arvika.

Loppet är tio kilometer långt, har start och mål på Viksvallen och går över en bana som sträcker sig via Stadsparken bort till Mikaelikyrkan.

Arrangörerna i Set Sail IF räknar med att 50-70 löpare kommer till start, med ambitionen att förbättra sin startposition i nästa års upplaga av Göteborgsvarvet eller bara testa sin förmåga över en relativt flack milbana.

Loppet är tio kilometer långt, har start och mål på Viksvallen och går över en bana som sträcker sig via Stadsparken bort till Mikaelikyrkan.

Arrangörerna i Set Sail IF räknar med att 50-70 löpare kommer till start, med ambitionen att förbättra sin startposition i nästa års upplaga av Göteborgsvarvet eller bara testa sin förmåga över en relativt flack milbana.