2016-09-09 06:00

2016-09-09 06:00

Seedningslopp över en mil

ARVIKA

I morgon genomförs ett seedningslopp inför Göteborgsvarvet i Arvika.

Loppet är tio kilometer långt, har start och mål på Viksvallen och går över en bana som sträcker sig via Stadsparken bort till Mikaelikyrkan.

Arrangörerna i Set Sail IF räknar med att 50-70 löpare kommer till start, med ambitionen att förbättra sin startposition i nästa års upplaga av Göteborgsvarvet eller bara testa sin förmåga över en relativt flack milbana.

Loppet är tio kilometer långt, har start och mål på Viksvallen och går över en bana som sträcker sig via Stadsparken bort till Mikaelikyrkan.

Arrangörerna i Set Sail IF räknar med att 50-70 löpare kommer till start, med ambitionen att förbättra sin startposition i nästa års upplaga av Göteborgsvarvet eller bara testa sin förmåga över en relativt flack milbana.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.