2016-07-13 06:00

2016-07-13 06:00

Eda United F03 vinnare i Sunne

SUNNE: Fotboll

Eda United F03 tog hem pokalen som vinnare av Sunne Sommarland cup under den förra helgen.

Laget har haft uppförsbacke i seriespelet efter hopslagningen med Köla/Koppom, då det har tagit lite tid innan de har lärt känna varandra på planen.

Då Eda United F03 åkte till Sunne för att ha roligt med laget så hade de inga förväntningar på att ta sig till pallplats, men med deras positiva inställning och enorma kämpaglädje så lyckades de med något som ingen hade trott.

I en dramatisk semifinal mot Töcksfors, som slutade med straffläggning, så avgjorde Eda Uniteds Erica Andersson efter de sjunde och åttonde straffarna.

I Finalen väntade storfavoriten Eidskog, som Eda tidigare i gruppspelet förlorade mot. Efter en nervpirrande final gjorde Eda 1-0, inte långt efter kvitterade Eidskog till 1-1, men med fem minuter kvar slog Eda in segermålet, och saken var klar.

Laget har haft uppförsbacke i seriespelet efter hopslagningen med Köla/Koppom, då det har tagit lite tid innan de har lärt känna varandra på planen.

Då Eda United F03 åkte till Sunne för att ha roligt med laget så hade de inga förväntningar på att ta sig till pallplats, men med deras positiva inställning och enorma kämpaglädje så lyckades de med något som ingen hade trott.

I en dramatisk semifinal mot Töcksfors, som slutade med straffläggning, så avgjorde Eda Uniteds Erica Andersson efter de sjunde och åttonde straffarna.

I Finalen väntade storfavoriten Eidskog, som Eda tidigare i gruppspelet förlorade mot. Efter en nervpirrande final gjorde Eda 1-0, inte långt efter kvitterade Eidskog till 1-1, men med fem minuter kvar slog Eda in segermålet, och saken var klar.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.