2016-05-22 19:32

2016-05-22 19:32

Tung förlust för AF:s damer

ARVIKA: Fotboll

Det blev en tung förlust för AFs damer då topplaget Villastaden gästade Solviksvallen och tog med sig samtliga tre poäng till östra Värmland.

– Inte rättvist, de utnyttjar två fasta situationer. Vi är det bättre laget och idag var vi värda poäng, kommenterar besvikne Arvikatränaren Håkan Wennberg.

Efter en händelsefattig första halvlek var ett tamt AF i underläge 0-1.

– Första är jag inte nöjd med, vi jobbar en och en och är för tama. Vi släpper inte lös alls, Villastaden skapar inte heller några heta chanser i princip men utnyttjar en fast situation.

AF vaknade inte förrän man var i underläge 0-2 men då gjorde man det rejält. Sista halvtimmen rullade man boll och spelade ut gästerna men mer än ett mål framåt genom Moa Hultgren orkade man inte med.

– Vi hade många fina lägen och Villastadens målvakt var också väldigt bra . Jag är jättenöjd med försvarsspelet, backlinjen är klockren matchen igenom. Dock sa jag till laget att nu får det vara slut med hedersamma förluster, vi är värda mer än så, avslutar Håkan.

Beröm utgår till hela laget med extra plus till backlinjen och Sara Ledin som agerade slitvarg på mittfältet.

– Inte rättvist, de utnyttjar två fasta situationer. Vi är det bättre laget och idag var vi värda poäng, kommenterar besvikne Arvikatränaren Håkan Wennberg.

Efter en händelsefattig första halvlek var ett tamt AF i underläge 0-1.

– Första är jag inte nöjd med, vi jobbar en och en och är för tama. Vi släpper inte lös alls, Villastaden skapar inte heller några heta chanser i princip men utnyttjar en fast situation.

AF vaknade inte förrän man var i underläge 0-2 men då gjorde man det rejält. Sista halvtimmen rullade man boll och spelade ut gästerna men mer än ett mål framåt genom Moa Hultgren orkade man inte med.

– Vi hade många fina lägen och Villastadens målvakt var också väldigt bra . Jag är jättenöjd med försvarsspelet, backlinjen är klockren matchen igenom. Dock sa jag till laget att nu får det vara slut med hedersamma förluster, vi är värda mer än så, avslutar Håkan.

Beröm utgår till hela laget med extra plus till backlinjen och Sara Ledin som agerade slitvarg på mittfältet.

  • Roger Nilsson

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.