2016-05-12 12:05

2016-05-12 12:34

Oavgjort på Sjövallen

FISKEVIK: Fotboll

Nykomlingen Fiskevik imponerade stort i premiären då man slog tillbaka topptippade Grums med hela 6-0. I helgens hemmapremiär på Sjövallen kom dock Fiskevik inte upp i samma nivå och fick nöja sig med en poäng i utdelning efter 90 mållösa minuter.

Gästande Velen kom till lördagens match på Sjövallen med noll poäng i bagaget och 0-6 i målskillnad efter två raka förluster i inledningen av säsongen.

Hemmalaget Fiskevik var således storfavoriter på förhand, men kom inte upp i samma nivå som i premiären.

– Det var orkeslöst och viljan var som bortblåst, kanske det långa uppehållet på två veckor hade satt sig, säger spelande tränaren Amer Arnautovic, som trots det fick se sitt lag skapa en rad klara målchanser.

Närmast att göra mål var Thomas Berntsson då han träffade insidan av stolpen med en frispark.

– Det var en sådan dag helt enkelt, konstaterar Amer.

Gästande Velen kom till lördagens match på Sjövallen med noll poäng i bagaget och 0-6 i målskillnad efter två raka förluster i inledningen av säsongen.

Hemmalaget Fiskevik var således storfavoriter på förhand, men kom inte upp i samma nivå som i premiären.

– Det var orkeslöst och viljan var som bortblåst, kanske det långa uppehållet på två veckor hade satt sig, säger spelande tränaren Amer Arnautovic, som trots det fick se sitt lag skapa en rad klara målchanser.

Närmast att göra mål var Thomas Berntsson då han träffade insidan av stolpen med en frispark.

– Det var en sådan dag helt enkelt, konstaterar Amer.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.