2016-05-12 18:58

2016-05-12 18:58

Nya bekantskaper för Arvika

STOCKHOLM: Innebandy

Serieindelningen för de nationella innebandyserierna är nu klar, och för Arvika väntar en del nya bekantskaper i Division I Västra Svealand till hösten.

Tabelltrean Lillån tog klivet upp från den senaste upplagan av Västra Svealandsettan.

Kvar i serien är förutom Arvika IBF – som slutade fyra, även Värmlandskollegorna Skoghalls IBK och Hagfors IBS – som blev etta respektive tvåa.

De tre får till hösten sällskap av GS 86 från Forshaga, som tar klivet upp från division II.

De fyra Värmlandslagen ställs mot lag från Västmanland, Närke, Södermanland och Västergötland.

Från Västmanland kommer IBF Västerås – som ramlat ner från Allsvenskan Norra, IBK Hallsta – som tar steget upp från division II, IBK Köping – som blev sjua i serien år– och Surahammars IBF – som blev åtta.

Från Närke kommer Kumla IBK – som blev sexa, från Södermanland kommer Eskilstunalaget Nyfors IK – som blev nia – och från Västergötland kommer IBK Lockerud Mariestad – som blev femma – och IBK Lidköping – som den senaste säsongen blev åtta i Division I Västra Götaland.

Tabelltrean Lillån tog klivet upp från den senaste upplagan av Västra Svealandsettan.

Kvar i serien är förutom Arvika IBF – som slutade fyra, även Värmlandskollegorna Skoghalls IBK och Hagfors IBS – som blev etta respektive tvåa.

De tre får till hösten sällskap av GS 86 från Forshaga, som tar klivet upp från division II.

De fyra Värmlandslagen ställs mot lag från Västmanland, Närke, Södermanland och Västergötland.

Från Västmanland kommer IBF Västerås – som ramlat ner från Allsvenskan Norra, IBK Hallsta – som tar steget upp från division II, IBK Köping – som blev sjua i serien år– och Surahammars IBF – som blev åtta.

Från Närke kommer Kumla IBK – som blev sexa, från Södermanland kommer Eskilstunalaget Nyfors IK – som blev nia – och från Västergötland kommer IBK Lockerud Mariestad – som blev femma – och IBK Lidköping – som den senaste säsongen blev åtta i Division I Västra Götaland.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.