2016-05-05 19:58

2016-05-05 19:58

Stark start av Thommy

BARSEBÄCK: Cykel

Thommy Flognfeldt har fått en bra start på årets SWE-Cup i cykel. Fyra deltävlingar har körts, och Thommy har varit på pallen i H55-klassen i samtliga lopp.

Årets SWE-Cup i cykel inleddes i Barsebäck, där Örestadstempot och Örestadsloppet hade start och mål.

Thommy var snabbaste svensk i H55-klassen i det inledande tempoloppet, men fick ge sig mot två danska cyklister. Dagen därpå, söndagen den 24:e april, spurtade Thommy i mål i linjeloppet som tvåa H55-klassen bakom Stig Andersson late från Uddevalla.

I helgen gick cupen vidare med två tempolopp. Det första, Smack-tempot, kördes i lördags med start och mål i Odensala, och där var det ingen av de andra cyklisterna i H55-klassen som hängde med i Thommys tempo.

I söndags kördes Hofvettempt i Österåker, och återigen var Thommy snabbast av alla i H55-klassen och han kopplade därmed ett starkt grepp om ledningen i cupen.

Årets SWE-Cup i cykel inleddes i Barsebäck, där Örestadstempot och Örestadsloppet hade start och mål.

Thommy var snabbaste svensk i H55-klassen i det inledande tempoloppet, men fick ge sig mot två danska cyklister. Dagen därpå, söndagen den 24:e april, spurtade Thommy i mål i linjeloppet som tvåa H55-klassen bakom Stig Andersson late från Uddevalla.

I helgen gick cupen vidare med två tempolopp. Det första, Smack-tempot, kördes i lördags med start och mål i Odensala, och där var det ingen av de andra cyklisterna i H55-klassen som hängde med i Thommys tempo.

I söndags kördes Hofvettempt i Österåker, och återigen var Thommy snabbast av alla i H55-klassen och han kopplade därmed ett starkt grepp om ledningen i cupen.