2016-04-26 17:36

2016-04-26 17:36

Värmlandsmästerskap i Strandhallen

ARVIKA: Fäktning

Söndagen den 17 april avgjordes fäkttävlingen Värmlandsmästerskap 2016 i Strandhallen i Arvika. Det var 24 startande fäktare som tävlade under dagen, och de kom från Arvika Fäktclub, I2 IF från Karlstad och Fäktklubben Klingan från Arvika. Västvärmländska medaljer blev det i samtliga tre klasser.

I damklassen blev det idel AFC-fäktare på pallen då Therese Sjökvist vann före Josefin Asplund Larsson och Cecilia Werling. På herrsidan vann Filip Eriksson, I2, dubbelt – i seniorklassen före William Lundh, FKK, och i juniorklassen före Oscar Lundh, FKK. Brons till Västvärmland blev det på herrsidan till Oscar Lundh, FKK, i seniorklassen och Erik Börne, AFC, i juniorklassen. Bilden är från finalen i herrarnas seniorklass med segraren Filip Eriksson till vänster och William Lundh till höger.

I damklassen blev det idel AFC-fäktare på pallen då Therese Sjökvist vann före Josefin Asplund Larsson och Cecilia Werling. På herrsidan vann Filip Eriksson, I2, dubbelt – i seniorklassen före William Lundh, FKK, och i juniorklassen före Oscar Lundh, FKK. Brons till Västvärmland blev det på herrsidan till Oscar Lundh, FKK, i seniorklassen och Erik Börne, AFC, i juniorklassen. Bilden är från finalen i herrarnas seniorklass med segraren Filip Eriksson till vänster och William Lundh till höger.