2016-04-26 17:17

2016-04-26 17:17

Två nya till Elitserien

STOCKHOLM

SM-slutspelet är avklarat sedan en tid tillbaka, men nu i helgen spelades det ändå en hel del bowling – med visst intresse för västvärmländska BK Jösse.

Från kvalet till när års elitserie utkristalliserade sig nämligen två nya bekantskaper till nästa års säsong, då de båda överraskningslagen IKW/Köping och Norrköpingslaget Kaskad tog sig hela vägen igenom kvalet och upp i Elitserien.

Ett steg upp som man tog på bekostnad av Kulladal och direktnedflyttade Sigma.

Favoriterna som höll var Göta och AIK som klarade sig helskinnade genom kvalet och därmed kommer att spela i Elitserien även kommande säsong.

 

Från kvalet till när års elitserie utkristalliserade sig nämligen två nya bekantskaper till nästa års säsong, då de båda överraskningslagen IKW/Köping och Norrköpingslaget Kaskad tog sig hela vägen igenom kvalet och upp i Elitserien.

Ett steg upp som man tog på bekostnad av Kulladal och direktnedflyttade Sigma.

Favoriterna som höll var Göta och AIK som klarade sig helskinnade genom kvalet och därmed kommer att spela i Elitserien även kommande säsong.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.