2016-04-12 16:41

2016-04-12 16:41

Team Clan vann SM-guldet

JÖNKÖPING

Västvärmländska BK Jösse skrällde genom att vinna en av tre matcher mot Team Pergamon i SM-semifinalen, men Team Clan var snäppet värre och skrällde två gånger om i finalen – och vann därmed mycket överraskande SM-guldet i bowling.

Finalen blev en mycket rafflade historia där Team Clan vann den första matchen med 11-8, Pergamon studsade tillbaka med 12-8 i den andra innan Team Clan gjorde det ”omöjliga” och vann den sista avgörande med 10-9 efter att ha avgjort i de absolut sista rutorna.

 

Finalen blev en mycket rafflade historia där Team Clan vann den första matchen med 11-8, Pergamon studsade tillbaka med 12-8 i den andra innan Team Clan gjorde det ”omöjliga” och vann den sista avgörande med 10-9 efter att ha avgjort i de absolut sista rutorna.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.