2016-04-12 16:39

2016-04-12 16:39

Jacob dubbel målskytt i AHL

ST. JOHN´S

Arvikasonen Jacob de la Rose har haft det något trögt med poängproduktionen för Montreal Canadiens i NHL den här säsongen, då han har svarat för en assist på 22 spelade matcher.

Men i farmarlaget St. John´s Icecaps har det gått bättre. Förra veckan blev han återigen nedskickad till AHL-laget, och svarade direkt med att sätta två mål i dubbelmötet hemma mot Utica Comets.

Under lördagen gjorde han 2-1 i power play, vilket sedan blev till vinst med 3-2 efter förlängning, och under söndagen var han den som öppnade målskyttet i matchen, då han bara efter drygt en minut spelad pangade in 1-0 med ett hårt direktskott. Den matchen vann man sedan med hela 7-1.

Detta gör att de Jacob har noterats för sex mål och totalt 13 poäng på 32 matcher för laget under säsongen, med två matcher kvar att spela.

 

Men i farmarlaget St. John´s Icecaps har det gått bättre. Förra veckan blev han återigen nedskickad till AHL-laget, och svarade direkt med att sätta två mål i dubbelmötet hemma mot Utica Comets.

Under lördagen gjorde han 2-1 i power play, vilket sedan blev till vinst med 3-2 efter förlängning, och under söndagen var han den som öppnade målskyttet i matchen, då han bara efter drygt en minut spelad pangade in 1-0 med ett hårt direktskott. Den matchen vann man sedan med hela 7-1.

Detta gör att de Jacob har noterats för sex mål och totalt 13 poäng på 32 matcher för laget under säsongen, med två matcher kvar att spela.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.