2016-04-12 11:11

2016-04-12 11:11

Arvika vann minicup

ARVIKA

Arvika Fotboll F01 arrangerade under helgen en minicup med fem deltagande lag, Ekshärad, Årjäng, Slottsbron/Edsvalla, Arvika och Nyedshov.

Efter att ha haft cupen inne i Sparbankshallen under de fem-sex senaste åren hade man den här gången flyttat ut till Blåbärsvallen. En flytt som Arvikatjejerna tydligen trivdes bra med då man gick igenom cupen obesegrade och därmed också tog hem cupsegern.

– Det har varit mycket bra spel och passningskombinationer stundtals, konstaterade Arvikatränaren Stephan Retzman, som bland annat fick se inlånade 03:an Lovisa Åström göra riktigt bra ifrån sig trots betydligt äldre motståndare.

Alla lag mötte alla i en rak serie och Arvika vann till slut på åtta poäng, efter seger 3-2 mot Årjäng, oavgjort 1-1 mot Ekshärad, seger 4-0 mot Slottsbron/Edsvalla, och så avslutningsvis oavgjort, 1-1 mot Nyedshov.

Nyedshov och Ekshärad var de som kom närmast Arvika i tabellen, med sju poäng.

Efter att ha haft cupen inne i Sparbankshallen under de fem-sex senaste åren hade man den här gången flyttat ut till Blåbärsvallen. En flytt som Arvikatjejerna tydligen trivdes bra med då man gick igenom cupen obesegrade och därmed också tog hem cupsegern.

– Det har varit mycket bra spel och passningskombinationer stundtals, konstaterade Arvikatränaren Stephan Retzman, som bland annat fick se inlånade 03:an Lovisa Åström göra riktigt bra ifrån sig trots betydligt äldre motståndare.

Alla lag mötte alla i en rak serie och Arvika vann till slut på åtta poäng, efter seger 3-2 mot Årjäng, oavgjort 1-1 mot Ekshärad, seger 4-0 mot Slottsbron/Edsvalla, och så avslutningsvis oavgjort, 1-1 mot Nyedshov.

Nyedshov och Ekshärad var de som kom närmast Arvika i tabellen, med sju poäng.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.