2016-03-20 20:02

2016-03-20 20:02

FBK på fjärde plats

KARLSTAD

Färjestads hockeydamer avrundade under helgen kvalserien till Riksserien, med matcher mot Sundsvall och Björklöven.

Två matcher som gav en förlust och en seger och en slutlig fjärdeplats i kvalserien.

Sundsvall, som kommer att göra SDE sällskap upp till Riksserien, stod för motståndet i lördags. Trots kvalitén på motståndet stod FBK, med Julia Martinsson som ensam västvärmländska på isen, för en riktigt bra match, där det rent spelmässigt inte skilde så mycket mellan lagen. I mål räknat blev det dock klara 3-0 till gästerna.

På söndagen blev det FBK-seger med 3-2 mot Björklöven, som man därmed lämnade efter sig i tabellen.

Lisa Östman gjorde två mål och tidigare CHC-spelaren Emma Thomann ett.

Två matcher som gav en förlust och en seger och en slutlig fjärdeplats i kvalserien.

Sundsvall, som kommer att göra SDE sällskap upp till Riksserien, stod för motståndet i lördags. Trots kvalitén på motståndet stod FBK, med Julia Martinsson som ensam västvärmländska på isen, för en riktigt bra match, där det rent spelmässigt inte skilde så mycket mellan lagen. I mål räknat blev det dock klara 3-0 till gästerna.

På söndagen blev det FBK-seger med 3-2 mot Björklöven, som man därmed lämnade efter sig i tabellen.

Lisa Östman gjorde två mål och tidigare CHC-spelaren Emma Thomann ett.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.