2016-03-15 19:49

2016-03-15 19:49

Nystartad minnesfond

ARVIKA: Stipendium

I samband med Dotteviks IF:s sista division IV-match för säsongen delades för första gången stipendium ut från Andreas Evenssons minnesfond.

Minnesfonden är nystartad till minne av Andreas Evensson som så tragiskt gick bort för något år sen. Detta stipendium kommer att delas ut varje år till minne av Andreas och kan gå såväl till spelare som ledare.

Årets stipendiater blev Marcus Linde och Oscar Hauger.

Minnesfonden är nystartad till minne av Andreas Evensson som så tragiskt gick bort för något år sen. Detta stipendium kommer att delas ut varje år till minne av Andreas och kan gå såväl till spelare som ledare.

Årets stipendiater blev Marcus Linde och Oscar Hauger.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.