2016-03-15 17:38

2016-03-15 17:38

Cup med start och mål i Arvika

ARVIKA

Arvika stod som arrangör för terräng-DM ifjol och kommer att få arrangera det mästerskapet även i år.

Men det blir mer terränglöpning än så på nära håll, då Värmlands Friidrottsförbund, lanserar en löpcup omfattande sex deltävlingar – med start just i Arvika den 20 april.

Tävlingen i Arvika sträcker sig över 4000 meter och följs sedan av deltävlingar i Hagfors den 3 maj, Filipstad den 8 juni, Torsby den 7 september och Karlstad den 21 september, innan allt avrundas i Arvika med den sista deltävlingen – tillika långa DM.

Klasserna som ingår i cupen är F/P11, F/P15, F/P19, herr- och damseniorer, samt två veteranklasser.

 

Men det blir mer terränglöpning än så på nära håll, då Värmlands Friidrottsförbund, lanserar en löpcup omfattande sex deltävlingar – med start just i Arvika den 20 april.

Tävlingen i Arvika sträcker sig över 4000 meter och följs sedan av deltävlingar i Hagfors den 3 maj, Filipstad den 8 juni, Torsby den 7 september och Karlstad den 21 september, innan allt avrundas i Arvika med den sista deltävlingen – tillika långa DM.

Klasserna som ingår i cupen är F/P11, F/P15, F/P19, herr- och damseniorer, samt två veteranklasser.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.