2016-02-23 17:02

2016-02-23 17:02

Framgångsrik farthelg för Valfjällets åkare

SUNNE: Alpint

Förra helgen arrangerades det Super G-tävling i Sunne med många duktiga Valfjällsåkare på plats i vackert vinterväder.

Bäst gick det för Timmi Lundaby, Oscar Söderberg och Joel Molin som tog varsin seger i U10, U12 och U14.

Oscar och Joel tog även en varsin DM-seger i U12 och U14. Andra duktiga åkare från Valfjället SLK var Wilma Carlsson, Filip Holth Lystad, Meija Tjärnestig, Ebba Tjärnestig, Elin Petersson, Thed Molin, Oliver Holth Lystad, Kristian Vetle Olsen och Alfred Granström som även de tog fina placeringar.

Denna Super G tävling var även fjärde kvalet i LVC - Lilla Världscupen.

Bäst gick det för Timmi Lundaby, Oscar Söderberg och Joel Molin som tog varsin seger i U10, U12 och U14.

Oscar och Joel tog även en varsin DM-seger i U12 och U14. Andra duktiga åkare från Valfjället SLK var Wilma Carlsson, Filip Holth Lystad, Meija Tjärnestig, Ebba Tjärnestig, Elin Petersson, Thed Molin, Oliver Holth Lystad, Kristian Vetle Olsen och Alfred Granström som även de tog fina placeringar.

Denna Super G tävling var även fjärde kvalet i LVC - Lilla Världscupen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.