2016-02-21 20:56

2016-02-21 20:56

En poäng med hem för Arvika

ÖREBRO: Innebandy

Arvikas innebandyherrar hade ledningen en bra bit in i tredje perioden, men fick till slut nöja sig med en poäng i gårdagens bortamatch mot tabelltrean Lillån.
– Just nu är jag inte nöjd, men det känns nog bättre i morgon, säger Arvikas tränare Björn Arvidsson efter matchen.

Tabellfyran Arvika fick till slut med sig en poäng hem från Örebro och mötet med tabelltrean Lillån. Hemmalaget gjorde det sista målet under ordinarie matchtid – och avgjorde sedan 3.47 in i förlängningen då Arvika hade en man utvisad på grund av ett felaktigt byte.

– Den utvisningen var inget att säga om, men det var lite trist att det blev så, säger Björn Arvidsson, som menar att hans Arvika mycket väl kunde ha fått med sig tre poäng hem från matchen.

Lundberg imponerade

– Det är en match mellan två jämna lag. Vi får inte riktigt i gång hela laget, och det är inte så konstigt med tanke på att vi har ett par spelare som legat nedbäddade under sista veckan, men det är därför som matchen blir jämn, säger Björn.

Lillån tog ledningen med 2-0 i matchen, och hade 2-1 med sig in i första periodpausen. Efter en händelserik mellanakt var ställningen 4-4, och i början av tredje perioden tog Arvika ledningen för tredje gången i matchen.

– Vi leder med 5-4 långt in i tredje. Sedan kommer det ett skitskott som går in. Hade det kommit i matchen mot Skoghall senast hade det skottet aldrig gått igenom täcket, men det gjorde det nu.

I offensiv riktning hittade alltså Arvika förbi hemmalagets täck, med mål som följd, vid fem tillfällen. Anders Lundberg och Thomas Berntsson svarade för två mål var och Håkan Wingskog svarade för ett.

– Lundberg var bäst på plan. Kenny Skovlund i mål är som vanligt bra och backsidan gör också ett jäkla bra jobb, berömmer Björn avslutningsvis.

Tabellfyran Arvika fick till slut med sig en poäng hem från Örebro och mötet med tabelltrean Lillån. Hemmalaget gjorde det sista målet under ordinarie matchtid – och avgjorde sedan 3.47 in i förlängningen då Arvika hade en man utvisad på grund av ett felaktigt byte.

– Den utvisningen var inget att säga om, men det var lite trist att det blev så, säger Björn Arvidsson, som menar att hans Arvika mycket väl kunde ha fått med sig tre poäng hem från matchen.

Lundberg imponerade

– Det är en match mellan två jämna lag. Vi får inte riktigt i gång hela laget, och det är inte så konstigt med tanke på att vi har ett par spelare som legat nedbäddade under sista veckan, men det är därför som matchen blir jämn, säger Björn.

Lillån tog ledningen med 2-0 i matchen, och hade 2-1 med sig in i första periodpausen. Efter en händelserik mellanakt var ställningen 4-4, och i början av tredje perioden tog Arvika ledningen för tredje gången i matchen.

– Vi leder med 5-4 långt in i tredje. Sedan kommer det ett skitskott som går in. Hade det kommit i matchen mot Skoghall senast hade det skottet aldrig gått igenom täcket, men det gjorde det nu.

I offensiv riktning hittade alltså Arvika förbi hemmalagets täck, med mål som följd, vid fem tillfällen. Anders Lundberg och Thomas Berntsson svarade för två mål var och Håkan Wingskog svarade för ett.

– Lundberg var bäst på plan. Kenny Skovlund i mål är som vanligt bra och backsidan gör också ett jäkla bra jobb, berömmer Björn avslutningsvis.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.