2016-02-21 20:59

2016-02-21 20:59

Arvika körde fast i övertal

DIVISION IV HERR HANDBOLL

Arvika Handbollsklubbs herrlag fick se sig besegrade av gästande Torsby i fredagens match i Kyrkebyhallen.

– Det var bra slit från allihop, men det ville sig inte riktigt, säger AHK-coachen Andreas Johansson.

– Det var en bra match från vår sida, mycket bättre än Hellton-matchen senast. Vi hade bättre fokus på försvarsinsatsen den här gången.

Gästande Torsby ledde med uddamålet, 12-11, i halvtid, och skillnaden mellan lagen var densamma när slutsignalen ljöd – trots att Arvika fick chansen att spela sex mot fem vid två tillfällen under den andra halvleken.

– Det var små marginaler som avgjorde den här matchen. Vi fick lägen att spela sex mot fem, men vi fick inte till spelet då, säger Andreas, som fick se sina mannar göra ett mål, och släppa in ett, i övertal.

– Då var det ingen som tog ansvaret. Vi bara stod och bollade till varandra och hoppades att någon annan skulle ta ett initiativ.

Bästa målskyttar för Arvika i fredags var Kimmy Antonov och Erik Nilsson, som svarade för sex mål var. Martin Unge gjorde fem mål och Andreas Olsson, John Johansson, Ola Groth och Johan Hagstedt gjorde varsitt.

– Det var bra slit från allihop, men det ville sig inte riktigt, säger AHK-coachen Andreas Johansson.

– Det var en bra match från vår sida, mycket bättre än Hellton-matchen senast. Vi hade bättre fokus på försvarsinsatsen den här gången.

Gästande Torsby ledde med uddamålet, 12-11, i halvtid, och skillnaden mellan lagen var densamma när slutsignalen ljöd – trots att Arvika fick chansen att spela sex mot fem vid två tillfällen under den andra halvleken.

– Det var små marginaler som avgjorde den här matchen. Vi fick lägen att spela sex mot fem, men vi fick inte till spelet då, säger Andreas, som fick se sina mannar göra ett mål, och släppa in ett, i övertal.

– Då var det ingen som tog ansvaret. Vi bara stod och bollade till varandra och hoppades att någon annan skulle ta ett initiativ.

Bästa målskyttar för Arvika i fredags var Kimmy Antonov och Erik Nilsson, som svarade för sex mål var. Martin Unge gjorde fem mål och Andreas Olsson, John Johansson, Ola Groth och Johan Hagstedt gjorde varsitt.