2016-01-21 19:51

2016-01-21 19:51

Två förlusterför Brevik

KIL

Breviks bordtennisherrar hade ett utsatt läge i division IV inför den gångna helgens sammandrag i Kil.

Ett läge som blev ännu mera utsatt när man inkasserade två förluster med 2-6, mot såväl Karlstad som Värmskog.

Trion Mats Jonsson, Stefan Wachenfeldt och Carl-Johan Carlsson gjorde vad de kunde för att få med sig poäng hem till Brevik, men gick bet på uppgiften och nu ser det ut att bli kämpigt att klara ett nytt kontrakt i fyran.

 

Ett läge som blev ännu mera utsatt när man inkasserade två förluster med 2-6, mot såväl Karlstad som Värmskog.

Trion Mats Jonsson, Stefan Wachenfeldt och Carl-Johan Carlsson gjorde vad de kunde för att få med sig poäng hem till Brevik, men gick bet på uppgiften och nu ser det ut att bli kämpigt att klara ett nytt kontrakt i fyran.