2016-01-12 17:15

2016-01-12 17:15

Oskar förlänger med Leksand

LEKSAND: Ishockey

Leksands IF har skrivit ett tvåårskontrakt med den lovande 19-årige forwarden Oskar Lang.

Västvärmlänningen har kommit tillbaka efter en lång tids sjukdom och har på väldigt kort tid spelat sig till en plats i A-truppen och stannar i föreningen denna säsong samt två till.

Christer Siik från sportrådet i Leksand kommenterar förlängningen:

– Denna säsong har Oskar dragits med en virussjukdom som stoppat honom från spel under hösten men han har kommit tillbaka från sjukdomen riktigt bra och tagit en plats i A-truppen på ett förtjänstfullt sätt. Oskar har fått chansen i A-laget och verkligen tagit vara på den, han har gjort det jättebra hittills och vi tror att Oskar kommer bli en riktigt bra hockeyspelare i framtiden, avslutar Siik.

Oskar Lang:

– Jag har haft tre bra år här och det känns riktigt bra att kunna fortsätta att utvecklas i och tillsammans med Leksands IF.

Oskar Lang har Arvika HC som moderklubb och kom till Leksands IF inför säsongen 2012/2013.

Västvärmlänningen har kommit tillbaka efter en lång tids sjukdom och har på väldigt kort tid spelat sig till en plats i A-truppen och stannar i föreningen denna säsong samt två till.

Christer Siik från sportrådet i Leksand kommenterar förlängningen:

– Denna säsong har Oskar dragits med en virussjukdom som stoppat honom från spel under hösten men han har kommit tillbaka från sjukdomen riktigt bra och tagit en plats i A-truppen på ett förtjänstfullt sätt. Oskar har fått chansen i A-laget och verkligen tagit vara på den, han har gjort det jättebra hittills och vi tror att Oskar kommer bli en riktigt bra hockeyspelare i framtiden, avslutar Siik.

Oskar Lang:

– Jag har haft tre bra år här och det känns riktigt bra att kunna fortsätta att utvecklas i och tillsammans med Leksands IF.

Oskar Lang har Arvika HC som moderklubb och kom till Leksands IF inför säsongen 2012/2013.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.