2016-01-08 06:00

2016-01-08 06:00

U12-laginleder cup på hemmais

ARVIKA/CHARLOTTENBERG

I dag inleds Nordic Youth Trophy för U12- och U11-lag i flera ishallar runt om i Värmland.

Såväl Arvika HC som Charlottenbergs HC har lag med i båda åldersgrupperna, och för de två äldre årgångarna är det hemmais som gäller i det inledande gruppspelet.

AHC U12 spelar i grupp A, där de stöter på Kil, Hasle Løren, Stavanger I, Lindlöven och Frölund Röd. CHC U12 spelar i grupp D, där Hammarö Röd, Skedsmo, Stavanger II, Flemingsberg och Frölunda Vit står för motståndet.

För västlagen i U11-klassen väntar gruppspel i Åmål och Munkfors. I Åmål möter hemmalaget AHC, Färjestad Vit, Stavanger Vit, Bergen och Haninge och i Munkfors ställs hemmalaget mot CHC, Hammarö Röd, Sparta Sarpsborg, Stjernen och Linköping Blå.

Gruppspelet spelas i dag och i morgon, och på söndag spelas alla lagen vidare i olika slutspel, baserade på hur lagen placerar sig i gruppspelet.

Såväl Arvika HC som Charlottenbergs HC har lag med i båda åldersgrupperna, och för de två äldre årgångarna är det hemmais som gäller i det inledande gruppspelet.

AHC U12 spelar i grupp A, där de stöter på Kil, Hasle Løren, Stavanger I, Lindlöven och Frölund Röd. CHC U12 spelar i grupp D, där Hammarö Röd, Skedsmo, Stavanger II, Flemingsberg och Frölunda Vit står för motståndet.

För västlagen i U11-klassen väntar gruppspel i Åmål och Munkfors. I Åmål möter hemmalaget AHC, Färjestad Vit, Stavanger Vit, Bergen och Haninge och i Munkfors ställs hemmalaget mot CHC, Hammarö Röd, Sparta Sarpsborg, Stjernen och Linköping Blå.

Gruppspelet spelas i dag och i morgon, och på söndag spelas alla lagen vidare i olika slutspel, baserade på hur lagen placerar sig i gruppspelet.