2015-12-13 21:17

2015-12-13 21:17

Starkt av tunt Koppom

DIVISION IV INNEBANDY

Med ett bilhaveri på vägen dit och en tunn trupp på nio man hade Koppom inte de bästa förutsättningarna inför bortamatchen mot Karlstad U.

– Vi kom dit fem minuter innan och vi fick ringa in spelare och vi hade ingen målvakt så jag fick stå i mål. På så vis måste man ändå säga att vi gör det bra, säger spelande tränare David Högberg som rosar hela laget och skyttekungen Joakim Fjällström i synnerhet.

Koppom var starkare i första perioden (3-4) men i andra fick Koppoms tunna trupp svårt att hänga med (4-1) och i tredje gled matchen de ur händerna (5-2).

– Ser man till omständigheterna var det jämnt men vi är för få och jag ska ju inte stå i mål heller. Hade vi haft ett fullt lag kunde vi ha varit med mer. Men det är kul att vi ändå kunde göra bra ifrån oss. Joakim Fjällström fick göra sin 500:e poäng.

Målgörare i Koppom: Joakim Fjällström 5, Tobias Lynne, Rasmus Augustsson.

– Vi kom dit fem minuter innan och vi fick ringa in spelare och vi hade ingen målvakt så jag fick stå i mål. På så vis måste man ändå säga att vi gör det bra, säger spelande tränare David Högberg som rosar hela laget och skyttekungen Joakim Fjällström i synnerhet.

Koppom var starkare i första perioden (3-4) men i andra fick Koppoms tunna trupp svårt att hänga med (4-1) och i tredje gled matchen de ur händerna (5-2).

– Ser man till omständigheterna var det jämnt men vi är för få och jag ska ju inte stå i mål heller. Hade vi haft ett fullt lag kunde vi ha varit med mer. Men det är kul att vi ändå kunde göra bra ifrån oss. Joakim Fjällström fick göra sin 500:e poäng.

Målgörare i Koppom: Joakim Fjällström 5, Tobias Lynne, Rasmus Augustsson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.