2015-12-13 21:23

2015-12-13 21:23

Dottevik föll mot topplag

DIVISION IV INNEBANDY

Dottevik föll med 4-9 (0-2,2-3,2-4) mot Skoghall U, men siffrorna är inte helt rättvisa.

– Spelmässigt är vi närmre än så, men vi möter också seriens bästa lag, säger tränare Mikael Berntsson.

Skoghall U inledde med 0-2 i första perioden men fick mer motstånd i andra där Dottevik reducerade både till 1-2 och 2-3. Men sedan rann det iväg och Skoghall fick regera ensamma målmässigt fram till Peter Ek fick in 3-6 i tredje perioden. Skoghall replikerade dock med 3-7 i power play och fortsatte sen på den inslagna vägen.

– De har bra boll och rörelse och är kliniska i sina avslut. Det straffade sig omedelbart när vi gjorde misstag. Vi hade behövt vara prickfria för att kunna ta dem. Men hela laget gör ett hårt jobb, säger Mikael Berntsson som rosar Peter Ek för sitt starka spel de senaste matcherna.

Målgörare i Dottevik: Peter Ek 2, Tobias Lundström, Jimmy Isaksson.

– Spelmässigt är vi närmre än så, men vi möter också seriens bästa lag, säger tränare Mikael Berntsson.

Skoghall U inledde med 0-2 i första perioden men fick mer motstånd i andra där Dottevik reducerade både till 1-2 och 2-3. Men sedan rann det iväg och Skoghall fick regera ensamma målmässigt fram till Peter Ek fick in 3-6 i tredje perioden. Skoghall replikerade dock med 3-7 i power play och fortsatte sen på den inslagna vägen.

– De har bra boll och rörelse och är kliniska i sina avslut. Det straffade sig omedelbart när vi gjorde misstag. Vi hade behövt vara prickfria för att kunna ta dem. Men hela laget gör ett hårt jobb, säger Mikael Berntsson som rosar Peter Ek för sitt starka spel de senaste matcherna.

Målgörare i Dottevik: Peter Ek 2, Tobias Lundström, Jimmy Isaksson.