2015-12-08 19:16

2015-12-08 19:16

Ola tar över efter Jonas

MOSS: Rally

Jonas Andersson lämnade förra veckan samarbetet med Mads Østberg för att bli co-driver åt Pontus Tidemand.
Nu har Mads gjort klart med en ersättare, och den som kommer att sitta bredvid honom under säsongen är Ola Fløene – som tidigare varit co-driver åt Pontus.

Det svänger snabbt i rallyvärlden. I slutet av förra veckan stod Mads Østberg utan co-driver när Jonas Andersson bestämde sig för att inleda ett samarbete med Pontus Tidemand via företaget Even Managment.

Nu har Mads gjort klart med en ersättare till Jonas, och det handlar om erfarne norrmannen Ola Fløene – som har samarbetat med flera toppförare tidigare, bland annat Pontus Tidemand, som han lotsade fram till guldet i junior-VM 2013.

De senaste åren har Ola samarbetat framgångrikt med en annan av Even Managments förare, norske Andreas Mikkelsen, som slutat trea i VM såväl 2014 som 2015.

– Ola uppfyller samtliga kriterier som vi satte upp för att fylla Jonas plats i kartläsarstolen. Därför är jag otroligt nöjd med att vi har lyckats komma överens om långsiktigt avtal med honom, säger Mads.

Det svänger snabbt i rallyvärlden. I slutet av förra veckan stod Mads Østberg utan co-driver när Jonas Andersson bestämde sig för att inleda ett samarbete med Pontus Tidemand via företaget Even Managment.

Nu har Mads gjort klart med en ersättare till Jonas, och det handlar om erfarne norrmannen Ola Fløene – som har samarbetat med flera toppförare tidigare, bland annat Pontus Tidemand, som han lotsade fram till guldet i junior-VM 2013.

De senaste åren har Ola samarbetat framgångrikt med en annan av Even Managments förare, norske Andreas Mikkelsen, som slutat trea i VM såväl 2014 som 2015.

– Ola uppfyller samtliga kriterier som vi satte upp för att fylla Jonas plats i kartläsarstolen. Därför är jag otroligt nöjd med att vi har lyckats komma överens om långsiktigt avtal med honom, säger Mads.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.