2015-12-08 19:19

2015-12-08 19:19

Ingen cup på annandagen

ARVIKA

Arvika Fotbolls futsalturnering för damer, Vintercupen, var tänkt att arrangeras på annandag jul, den 26 december.

Nu står det dock klart att det inte blir så mycket av det, då intresset varit klent och bara fyra lag – av totalt 16 inbjudna – anmält intresse.

I och med att föreningen satt en minimigräns vid åtta lag väljer man nu att inte genomföra cupen på tilltänkt datum. Alternativt kan cupen komma att genomföras som en sjumannaturnering, i fotbollshallen, den 20 februari i stället.

Nu står det dock klart att det inte blir så mycket av det, då intresset varit klent och bara fyra lag – av totalt 16 inbjudna – anmält intresse.

I och med att föreningen satt en minimigräns vid åtta lag väljer man nu att inte genomföra cupen på tilltänkt datum. Alternativt kan cupen komma att genomföras som en sjumannaturnering, i fotbollshallen, den 20 februari i stället.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.