2015-11-29 21:14

2015-11-29 21:14

Dubbelförlust för Jösse F

MARIESTAD/HALLSBERG

BK Jösse F räckte inte riktigt till under de två bortamatcher som spelades under lördagen.

5-15 blev förlustresultatet både mot Team Mariestad BK F i Mariestad, där 3-2, 4-1, 3-2 och 5-0 blev resultaten i de fyra serierna, och BK Loket i Hallsberg, där 4-1, 4-1, 3-2 och 4-1 ledde fram till slutresultatet.

– Det var inte mycket att hänga i julgranen. Vi var totalt överkörda i båda matcherna, säger Jösse F:s Jonny Westin och fortsätter:

– Det är svårt att få ihop folk till matcherna på bortaplan. Vi får vara glada för de som ställde upp och att vi fick ihop ett lag. I matchen mot Hallsberg spelade Torbjörn Gustavsson väldigt bra. Han har inte varit med och spelat så många matcher, så det var imponerande.

Poängtoppare mot Team Mariestad BK F var Jonny Westin 745, Markus Johansson 739 och Torbjörn Gustavsson 673.

Poängtoppare mot BK Loket var Torbjörn Gustavsson 772, Tommy Lee Rudqvist 723 och Jonny Westin 717.

 

5-15 blev förlustresultatet både mot Team Mariestad BK F i Mariestad, där 3-2, 4-1, 3-2 och 5-0 blev resultaten i de fyra serierna, och BK Loket i Hallsberg, där 4-1, 4-1, 3-2 och 4-1 ledde fram till slutresultatet.

– Det var inte mycket att hänga i julgranen. Vi var totalt överkörda i båda matcherna, säger Jösse F:s Jonny Westin och fortsätter:

– Det är svårt att få ihop folk till matcherna på bortaplan. Vi får vara glada för de som ställde upp och att vi fick ihop ett lag. I matchen mot Hallsberg spelade Torbjörn Gustavsson väldigt bra. Han har inte varit med och spelat så många matcher, så det var imponerande.

Poängtoppare mot Team Mariestad BK F var Jonny Westin 745, Markus Johansson 739 och Torbjörn Gustavsson 673.

Poängtoppare mot BK Loket var Torbjörn Gustavsson 772, Tommy Lee Rudqvist 723 och Jonny Westin 717.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.