2015-11-26 20:06

2015-11-26 20:06

Stark insats i Karlskoga

KARLSKOGA

Pokaljakten 6 gick av stapeln i Karlskoga och cirka 120 tävlande från Värmland/Örebros distrikt hade tagit sig dit för att tävla i judo.

Från Judo Arvika var det nio ungdomar som var med denna gång. Bland dem Alex Stenbäck Åkerberg, som innan tävlingen startade fick ta emot en 200-poängs pokal, och Gianvito Cinque, som fick ta emot en 300-poängs pokal, som de kämpat ihop genom de tidigare tävlingarna.

Judo Arvikas ungdomar gjorde alla mycket bra ifrån sig under tävlingen, men två stycken gjorde sig förtjänta av lite extra ”cred” denna gång. Rut Danielsson, som gjorde debut i tävlingssammanhang och lyckades vinna, och så Christoffer Dahlin som gjorde tävlingscomeback efter två års uppehåll och gjorde det med den äran och tog förstaplatsen i sin klass.

Vi noterar också pallplatser för Sixten Danielsson, som blev tvåa i sin klass, och Tuva Andersson, Annie Bergström, Felicia Gullberg, Gabriel Berggren, Gianvito Cinque och Alex Stenbäck Åkerberg som fick med sig varsin tredjeplats.

Arvikaungdomarna skötte sig också utmärkt när de inte var uppe och tävlade, tog hand om varandra och hjälpte till att stötta när de andra var upp tävlade, vilket gjorde det till ett både lätt och trevligt jobb att coacha dem.

Nästa pokaljakt går i februari 2016 i Lindesberg.

Från Judo Arvika var det nio ungdomar som var med denna gång. Bland dem Alex Stenbäck Åkerberg, som innan tävlingen startade fick ta emot en 200-poängs pokal, och Gianvito Cinque, som fick ta emot en 300-poängs pokal, som de kämpat ihop genom de tidigare tävlingarna.

Judo Arvikas ungdomar gjorde alla mycket bra ifrån sig under tävlingen, men två stycken gjorde sig förtjänta av lite extra ”cred” denna gång. Rut Danielsson, som gjorde debut i tävlingssammanhang och lyckades vinna, och så Christoffer Dahlin som gjorde tävlingscomeback efter två års uppehåll och gjorde det med den äran och tog förstaplatsen i sin klass.

Vi noterar också pallplatser för Sixten Danielsson, som blev tvåa i sin klass, och Tuva Andersson, Annie Bergström, Felicia Gullberg, Gabriel Berggren, Gianvito Cinque och Alex Stenbäck Åkerberg som fick med sig varsin tredjeplats.

Arvikaungdomarna skötte sig också utmärkt när de inte var uppe och tävlade, tog hand om varandra och hjälpte till att stötta när de andra var upp tävlade, vilket gjorde det till ett både lätt och trevligt jobb att coacha dem.

Nästa pokaljakt går i februari 2016 i Lindesberg.