2015-11-26 20:03

2015-11-26 20:03

Bilsportkväll i Charlottenberg

CHARLOTTENBERG

SMK Eda och Kulturavdelningen på Eda kommun fortsätter på den uppskattade vägen med temakvällar på Folkets Hus i Charlottenberg.

Ikväll är det motorsport som står på schemat, i form av en Bilsportkväll med högklassiga gäster i form av rallystjärnan Pontus Tidemand, och hans tidigare kartläsare Patrik Barth, samt rallycrossförarna Simon Olofsson och Sandra Hultgren.

Allt knyts ihop av moderatorn, tidigare rallyföraren och numera expertkommentatorn på teve, Jonas Kruse.

 

Ikväll är det motorsport som står på schemat, i form av en Bilsportkväll med högklassiga gäster i form av rallystjärnan Pontus Tidemand, och hans tidigare kartläsare Patrik Barth, samt rallycrossförarna Simon Olofsson och Sandra Hultgren.

Allt knyts ihop av moderatorn, tidigare rallyföraren och numera expertkommentatorn på teve, Jonas Kruse.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.