2015-11-12 20:04

2015-11-12 20:04

Sebastian och Oskar på prov

KARLSTAD

Det kan bli ganska stark västvärmländsk prägel på FBK Karlstads division III-lag kommande säsong.

Med på onsdagens testmatch mot Sifhälla fanns nämligen såväl Oskar Wahl, i Arvika Fotboll under den andra halvan av den här säsongen, som Koppomssonen Sebastian Hammertoft, med ett förflutet i Arvika, Carlstad United och under de senaste säsongerna inom norsk fotboll.

FBK, som redan har AF-bekantingarna Ola Eriksson och Patrik Werner i truppen, har också enligt uppgifter krokarna ute efter Carlstad Uniteds västvärmlänning, Erik Wennberg.

Med på onsdagens testmatch mot Sifhälla fanns nämligen såväl Oskar Wahl, i Arvika Fotboll under den andra halvan av den här säsongen, som Koppomssonen Sebastian Hammertoft, med ett förflutet i Arvika, Carlstad United och under de senaste säsongerna inom norsk fotboll.

FBK, som redan har AF-bekantingarna Ola Eriksson och Patrik Werner i truppen, har också enligt uppgifter krokarna ute efter Carlstad Uniteds västvärmlänning, Erik Wennberg.