2015-11-02 16:20

2015-11-02 16:20

Nöjd galakommitté

CHARLOTTENBERG: Fotboll

Förra helgen anordnade Eda IF och IF Örnen en gemensam fotbollsgala på Thon Hotell.

Galakommittén bestod av Carl Jaller, Lina Olsson, Emelie Wikstrand och Björn Andersson och de kunde till slut räkna in 211 gäster på galan, där det bland annat delades ut priser till årets spelare till Julia Martinsson och Niklas Pedersen.

Galakommittén bestod av Carl Jaller, Lina Olsson, Emelie Wikstrand och Björn Andersson och de kunde till slut räkna in 211 gäster på galan, där det bland annat delades ut priser till årets spelare till Julia Martinsson och Niklas Pedersen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.