2015-11-02 06:00

2015-11-02 06:00

CHC i ny förlust väntar på seger

DIVISION III ISHOCKEY

De två bottenlagen Munkfors 2 och Charlottenberg var på jakt efter säsongens första seger.

Munkfors 2 drog det vassare strået, vann med 3-2 (0-1, 2-1,1-0) och CHC blev ny tabelljumbo.

– Vi spelar stundtals bra, en jämn match där det faller på vårt egna jobb i försvarsspelet. Vi gör ändå en bra laginsats och vi kliver upp ett snäpp, säger assisterande tränare Torbjörn Danielsson som rosar målvakten Tobias Nilsson.

Målgörare: Klas Lindqvist, Mikael Söderlund.

Munkfors 2 drog det vassare strået, vann med 3-2 (0-1, 2-1,1-0) och CHC blev ny tabelljumbo.

– Vi spelar stundtals bra, en jämn match där det faller på vårt egna jobb i försvarsspelet. Vi gör ändå en bra laginsats och vi kliver upp ett snäpp, säger assisterande tränare Torbjörn Danielsson som rosar målvakten Tobias Nilsson.

Målgörare: Klas Lindqvist, Mikael Söderlund.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.