2015-11-02 06:00

2015-11-02 06:00

Bra försvarav Arvika U

DIVISION IV INNEBANDY

Arvika U:s bortamöte mot Lennartsfors blev en fysisk tuff match som slutade oavgjort med siffrorna 3-3 (2-1, 0-2, 1-0).

Lennartsfors inledde med 1-0 och Arvika U replikerade med en kvittering via Tobias Ingman. Lagen turades sedan om växelvis att ha ledningen. Arvika U gick in i tredje perioden med ställningen 2-3 men med drygt tio minuter kvar på klockan kom kvitteringen.

– Vi åkte på tre lätta utvisningar men vi gör ett stabilt försvarsspel och släpper inte in några mål i numerärt underläge. Hela laget ska ha beröm, särskilt backarna. Daniel Olsson gör ett väldigt bra jobb och målvakten Markus Olsson tar närkamperna, säger tränare Melvin Gerra.

Målgörare i Arvika U: Tobias Ingman, Robin Bräck och Pontus Furtemark.

Lennartsfors inledde med 1-0 och Arvika U replikerade med en kvittering via Tobias Ingman. Lagen turades sedan om växelvis att ha ledningen. Arvika U gick in i tredje perioden med ställningen 2-3 men med drygt tio minuter kvar på klockan kom kvitteringen.

– Vi åkte på tre lätta utvisningar men vi gör ett stabilt försvarsspel och släpper inte in några mål i numerärt underläge. Hela laget ska ha beröm, särskilt backarna. Daniel Olsson gör ett väldigt bra jobb och målvakten Markus Olsson tar närkamperna, säger tränare Melvin Gerra.

Målgörare i Arvika U: Tobias Ingman, Robin Bräck och Pontus Furtemark.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.