2015-10-22 20:01

2015-10-22 20:01

Redan trångt i Arvika Cup

ARVIKA

Ungdomsturneringen Arvika Cup sprängde alla gränser när det gällde intresse i år och det ser redan mycket lovande ut för nästa år.

– En bra bit över 100 lag är redan anmälda, de flesta som vanligt norska. Det börjar bli trångt i flera klasser redan, så vi uppmanar seriöst de västvärmländska lagen som är intresserade att anmäla sig, säger Mikael Holgersson i Arvika Cup-gruppen.

Cupen är i vanlig ordning populär bland föreningarna i vårt västra grannland, men för att få till mer av en ”landskampskänsla” så behövs det även blågult motstånd.

– Vi vill ha flera svenska lag, inte minst från Västvärmland, med i cupen, men det gäller att man hoppar på tåget så snabbt som möjligt, så man inte riskerar att stå på perrongen när tåget går, fortsätter Holgersson.

Arvika Cup fyller 30 år till sommaren, och arrangerande Arvika Fotboll hoppas på en sprakande cup med kanske en och annan överraskning.

– Vi ser redan fram emot det och jobbar hårt för att skapa en ännu bättre cup.

Nästa års Arvika Cup avgörs 17-19 juni 2016.

– En bra bit över 100 lag är redan anmälda, de flesta som vanligt norska. Det börjar bli trångt i flera klasser redan, så vi uppmanar seriöst de västvärmländska lagen som är intresserade att anmäla sig, säger Mikael Holgersson i Arvika Cup-gruppen.

Cupen är i vanlig ordning populär bland föreningarna i vårt västra grannland, men för att få till mer av en ”landskampskänsla” så behövs det även blågult motstånd.

– Vi vill ha flera svenska lag, inte minst från Västvärmland, med i cupen, men det gäller att man hoppar på tåget så snabbt som möjligt, så man inte riskerar att stå på perrongen när tåget går, fortsätter Holgersson.

Arvika Cup fyller 30 år till sommaren, och arrangerande Arvika Fotboll hoppas på en sprakande cup med kanske en och annan överraskning.

– Vi ser redan fram emot det och jobbar hårt för att skapa en ännu bättre cup.

Nästa års Arvika Cup avgörs 17-19 juni 2016.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.