2015-10-22 20:01

2015-10-22 20:01

Adeshigbin till Karlstad BK?

KARLSTAD

Karlstad BK, under ledning av västvärmländske tränaren Paul Olausson, var nära att gå upp i division I redan i år.

Ett steg som man nog är lite sugna på att ta nästa år och då kanske med ytterligare en AF-bekanting i laget, då amerikanen Kenny Adeshigbin, som spelade med Arvika Fotboll i trean ifjol, nu tränar med KBK.

Under den gångna säsongen gjorde Adeshigbin elva mål för Trollhättan i division II.

 

Ett steg som man nog är lite sugna på att ta nästa år och då kanske med ytterligare en AF-bekanting i laget, då amerikanen Kenny Adeshigbin, som spelade med Arvika Fotboll i trean ifjol, nu tränar med KBK.

Under den gångna säsongen gjorde Adeshigbin elva mål för Trollhättan i division II.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.