2015-10-13 17:00

2015-10-13 17:00

Arvika West ligger i topp

SÄFFLE: Bowling

Arvika West följde upp förra helgens seger mot Merrimac, där man vann med solklara 17-3, med ännu en seger – om än med betydligt mindre marginal – den här helgen.

I söndags styrde man iväg till Säffle för att spela ytterligare en seriematch i division III, mot just Säffle. Det blev en lyckad resa då man vann matchen med 11-9 och därmed tog sin femte seger för säsongen.

– Det var en positiv upplevelse. Det blev väldigt spännande, sista slaget på ett bord vann vi med sju käglor i sista serien, så det var väldigt jämnt, berättar ledaren för Arvika West, Gunnar Dahlman.

Och detta innebär att Arvika West nu toppar tabellen med tio poäng efter sex spelade matcher.

– Förra matchen vann vi också, så vi har skött oss bra, säger Gunnar.

Jimmy Leverström var poängbäst mot Merrimac förra helgen, med 831 poäng, och var det nu igen, med 765. Han följdes av Lars-Olov Olsson med 758, Roland Lund 757, Jan Wedin 742, Kjell-Conny Larsson 730, Håkan Magnusson 679, Bo Andersson 669 och Tommy Österholm 651.

I söndags styrde man iväg till Säffle för att spela ytterligare en seriematch i division III, mot just Säffle. Det blev en lyckad resa då man vann matchen med 11-9 och därmed tog sin femte seger för säsongen.

– Det var en positiv upplevelse. Det blev väldigt spännande, sista slaget på ett bord vann vi med sju käglor i sista serien, så det var väldigt jämnt, berättar ledaren för Arvika West, Gunnar Dahlman.

Och detta innebär att Arvika West nu toppar tabellen med tio poäng efter sex spelade matcher.

– Förra matchen vann vi också, så vi har skött oss bra, säger Gunnar.

Jimmy Leverström var poängbäst mot Merrimac förra helgen, med 831 poäng, och var det nu igen, med 765. Han följdes av Lars-Olov Olsson med 758, Roland Lund 757, Jan Wedin 742, Kjell-Conny Larsson 730, Håkan Magnusson 679, Bo Andersson 669 och Tommy Österholm 651.