2015-09-25 07:30

2015-09-25 07:30

Ny CHL-seger för Storhamar

SALZBURG: Ishockey

Storhamar förlorade den inledande matchen i Champions Hockey League, men sedan dess har Erik de la Roses lag gått som tåget i turneringen.
När slutspelet inleddes i tisdags vann Storhamar med 3-1 borta mot Red Bull Salzburg, och förlängde segersviten till fyra matcher.

Storhamar avslutade gruppspelet i CHL med tre raka segrar och tog därmed hand om förstaplatsen i Grupp M före Sparta Prag.

I tisdags fortsatte framgångarna för Erik de la Rose och hans lagkamrater när CHL-slutspelet inleddes. Borta i Salzburg vann Storhamar med 3-1 (0-0, 2-0, 1-1) och skaffade sig därmed ett riktigt bra utgångsläge inför returmötet i 16-delsfinalen, som spelas den 6 oktober.

Målskyttar för Storhamar var Jacob Berglund, Christian Larrivee och Alexander Reichenberg, och Kyle Beach svarade för hemmalagets mål.

Ett ännu bättre utgångsläge inför returerna skaffade sig Luleå, som i tisdags besegrade Färjestad – med Micke Johansson och Johan Olofsson i laguppställningen – med 3-0 (0-0, 2-0, 1-0). Målskyttar för Luleå var i tur och ordning Brendan Mikkelson, Toni Rajala och Johan Harju.

Storhamar avslutade gruppspelet i CHL med tre raka segrar och tog därmed hand om förstaplatsen i Grupp M före Sparta Prag.

I tisdags fortsatte framgångarna för Erik de la Rose och hans lagkamrater när CHL-slutspelet inleddes. Borta i Salzburg vann Storhamar med 3-1 (0-0, 2-0, 1-1) och skaffade sig därmed ett riktigt bra utgångsläge inför returmötet i 16-delsfinalen, som spelas den 6 oktober.

Målskyttar för Storhamar var Jacob Berglund, Christian Larrivee och Alexander Reichenberg, och Kyle Beach svarade för hemmalagets mål.

Ett ännu bättre utgångsläge inför returerna skaffade sig Luleå, som i tisdags besegrade Färjestad – med Micke Johansson och Johan Olofsson i laguppställningen – med 3-0 (0-0, 2-0, 1-0). Målskyttar för Luleå var i tur och ordning Brendan Mikkelson, Toni Rajala och Johan Harju.