2015-08-14 06:00

2015-08-16 20:05

Finalseger för Julia

KARLSTAD: Dressyr

Julia Andersson och Con Carne, Knöppelåsens RS, vann sin klass när finalen i Agria Pony Trophy avgjordes i Karlstad sista helgen i juli.

Tre ekipage från Knöppelåsens Ridsällskap har under våren och sommaren tävlat i Agria Pony Trophy i dressyr – och alla tre lyckades ta sig vidare till final efter de tre kvaltävlingarna i och med att de placerade sig topp två i sina respektive klasser.

Finaltävlingar arrangerades på fyra olika platser i Sverige, och för de värmländska ryttarnas del var det Karlstad som gällde.

Där fick Knöppelåsentrion – Märta Stake, som tävlade tillsammans med C-ponnyn Clever Ever, Ingrid Stake, som tävlade på D-ponnyn Conmigo, och Julia Andersson, som tävlade med C-ponnyn Con Carne – konkurrens av ekipage från Bohuslän, Göteborg, Västergötland och Örebro.

I finalen lyckades Julia och Con Carne bäst då de vann sin klass på 72,77 procent, och därmed fick ta emot pris i form av rosett, segertäcke och en surfplatta.

Tre ekipage från Knöppelåsens Ridsällskap har under våren och sommaren tävlat i Agria Pony Trophy i dressyr – och alla tre lyckades ta sig vidare till final efter de tre kvaltävlingarna i och med att de placerade sig topp två i sina respektive klasser.

Finaltävlingar arrangerades på fyra olika platser i Sverige, och för de värmländska ryttarnas del var det Karlstad som gällde.

Där fick Knöppelåsentrion – Märta Stake, som tävlade tillsammans med C-ponnyn Clever Ever, Ingrid Stake, som tävlade på D-ponnyn Conmigo, och Julia Andersson, som tävlade med C-ponnyn Con Carne – konkurrens av ekipage från Bohuslän, Göteborg, Västergötland och Örebro.

I finalen lyckades Julia och Con Carne bäst då de vann sin klass på 72,77 procent, och därmed fick ta emot pris i form av rosett, segertäcke och en surfplatta.