2015-07-19 21:15

2015-07-19 21:16

Mattias tolva i San Marino

SAN MARINO: Bowling

Lyckad tävling. Hela fyra Jössespelare fanns med på förra veckans Europatour-tävling i San Marino, där tre av dem lyckades ta sig till final. Bäst av dem lyckades Mattias Jansson, som slutade på en tolfteplats.
– Riktigt roligt, det blir lite lättare att spela fler gånger nu, konstaterar Mattias.

i går avgjordes alltså finalen av Europatour-tävlingen i Bowling, som gick av stapeln i San Marino. Med fanns Jössespelarna Markus och Mattias Jansson, Björn Lindqvist och Robert Lindberg.

Tre av dessa, alla utom Robert Lindberg, tog sig till finalen. Mattias Jansson var den som hade den mest lyckade dagen då han tog sig till det tredje finalsteget och slutade på en tolfteplats.

– Ja, det var skoj. Fick lite strikes då och då och hade lite flyt. Andra steget började det bra, sen kunde man ju ligga lite lågt och jag avslutade lite sämre. Det sista steget blev banan annorlunda jämfört med innan, det var svårare att få loss den sista käglan, det blev nior i stället i stället för strikes, berättar Mattias, som ändå känner sig väldigt nöjd.

– Hade som mål att gå till final, det gjorde jag ju och lite till.

Inte tränat

Bra gick det även för Björn Lindqvist, som slutade på en 14:e plats.

– Jag är nöjd. Spelade jättebra inför sista steget, men banorna utvecklade sig inte som tidigare då. Men i stort sett är jag jättenöjd, hade som mål att gå till final. Har inte tränat så mycket den senaste tiden, så det var jättekul, säger Björn.

Besviken

Lite sämre gick det dock för de andra två Jössespelarna. Markus Jansson tog sig visserligen till final, men fick respass redan i det första finalsteget.

– Jag är besviken, är inte nöjd med någonting överhuvudtaget. Sista starten jag gjorde spelade jag dåligt, vågade inte byta boll och då blev det för lite poäng. Hade jag fått en strike till i sista rundan hade jag klarat det, berättar Markus och fortsätter:

– Det har varit väldigt mycket tävlingar, har inte haft tid till att träna riktigt. Men nu blir det munchen till veckan, får hoppas att det går bättre då.

Den fjärde jössespelaren, Robert LIndberg, tog sig dessvärre inte till final.

– Bittert. Alla utom jag kom till final. Men jag fick stå och heja på dem, det var också kul. Jag spelade bra i alla starter, men fick för lågt, men annars är jag nöjd, avslutar Robert.

i går avgjordes alltså finalen av Europatour-tävlingen i Bowling, som gick av stapeln i San Marino. Med fanns Jössespelarna Markus och Mattias Jansson, Björn Lindqvist och Robert Lindberg.

Tre av dessa, alla utom Robert Lindberg, tog sig till finalen. Mattias Jansson var den som hade den mest lyckade dagen då han tog sig till det tredje finalsteget och slutade på en tolfteplats.

– Ja, det var skoj. Fick lite strikes då och då och hade lite flyt. Andra steget började det bra, sen kunde man ju ligga lite lågt och jag avslutade lite sämre. Det sista steget blev banan annorlunda jämfört med innan, det var svårare att få loss den sista käglan, det blev nior i stället i stället för strikes, berättar Mattias, som ändå känner sig väldigt nöjd.

– Hade som mål att gå till final, det gjorde jag ju och lite till.

Inte tränat

Bra gick det även för Björn Lindqvist, som slutade på en 14:e plats.

– Jag är nöjd. Spelade jättebra inför sista steget, men banorna utvecklade sig inte som tidigare då. Men i stort sett är jag jättenöjd, hade som mål att gå till final. Har inte tränat så mycket den senaste tiden, så det var jättekul, säger Björn.

Besviken

Lite sämre gick det dock för de andra två Jössespelarna. Markus Jansson tog sig visserligen till final, men fick respass redan i det första finalsteget.

– Jag är besviken, är inte nöjd med någonting överhuvudtaget. Sista starten jag gjorde spelade jag dåligt, vågade inte byta boll och då blev det för lite poäng. Hade jag fått en strike till i sista rundan hade jag klarat det, berättar Markus och fortsätter:

– Det har varit väldigt mycket tävlingar, har inte haft tid till att träna riktigt. Men nu blir det munchen till veckan, får hoppas att det går bättre då.

Den fjärde jössespelaren, Robert LIndberg, tog sig dessvärre inte till final.

– Bittert. Alla utom jag kom till final. Men jag fick stå och heja på dem, det var också kul. Jag spelade bra i alla starter, men fick för lågt, men annars är jag nöjd, avslutar Robert.