2015-07-07 20:11

2015-07-07 20:11

Sjökvist femma i B-klassen

KARLSTAD: Golf

I fredags avgjordes det i Karlstad över 27 hål vilka som skulle bli vinnare i de fyra olika klasserna i femdagarsgolfen. Där blev det framgångar för Arvika Golfklubb i B-klassen och parklassen.

Den som lyckades bäst från Arvika i B-klassen var Anders Sjökvist, som till slut blev femma på 411 slag.

– Jag är nöjd med det jag har presterat, det var första gången jag gick till finalen, förra året missade jag med ett slag. Höll inte riktigt ihop det på finaldagen, det var varmt och man var sliten. Men jag är jättenöjd förutom de nio sista hålen, säger Anders Sjökvist, som också är nöjd med veckan i stort.

– I Kristinehamn spelade jag riktigt bra, jämnheten gjorde att jag kunde spela på det. Närspelet fungerade väldigt bra, wedgeslagen funkade väldigt bra. Det var varmt och skönt att vara ute och spela.

Inför finaldagen var Arvikaparet Hans Nejdmyr och Anna Dahlman i topp i parklassen. Men i finalen hamnade de till slut på en andraplats, dock på samma antal slag som det vinnande paret, 395,5, men en särskiljning på det sista hålet fick avgöra vilka som till slut skulle vinna.

Den som lyckades bäst från Arvika i B-klassen var Anders Sjökvist, som till slut blev femma på 411 slag.

– Jag är nöjd med det jag har presterat, det var första gången jag gick till finalen, förra året missade jag med ett slag. Höll inte riktigt ihop det på finaldagen, det var varmt och man var sliten. Men jag är jättenöjd förutom de nio sista hålen, säger Anders Sjökvist, som också är nöjd med veckan i stort.

– I Kristinehamn spelade jag riktigt bra, jämnheten gjorde att jag kunde spela på det. Närspelet fungerade väldigt bra, wedgeslagen funkade väldigt bra. Det var varmt och skönt att vara ute och spela.

Inför finaldagen var Arvikaparet Hans Nejdmyr och Anna Dahlman i topp i parklassen. Men i finalen hamnade de till slut på en andraplats, dock på samma antal slag som det vinnande paret, 395,5, men en särskiljning på det sista hålet fick avgöra vilka som till slut skulle vinna.